Welkom op de site van Dorpsbelangen Harreveld!

Nieuws

Verkeerstellingen Kerkstraat Harreveld

24. 04. 19

In verband met de omlegging van de Zieuwentseweg en de nieuwe aansluiting bij de Richterslaan is het verkeer in de Kerkstraat in Harreveld geteld in de jaren voor en nadat de omlegging voltooid is. Deze tellingen waren in de periodes 09-09-2020 t/m 23-09-2020 en 14-09-2023 t/m 28-09-2023. De telslang is beide periodes ter hoogte van de Canisiusschool geplaatst.

Nadat Gemeente Oost Gelre op 7 december 2023 bekend had gemaakt dat het aantal voertuigen in de Kerkstraat in Harreveld ongeveer gelijk is gebleven in vergelijking met 2020, hadden wij en meerdere bewoners van Harreveld wat vragen. Naar aanleiding hiervan hebben wij deze gegevens opgevraagd en voor jullie hieronder samengevoegd.

In 2018 heeft er ook een verkeerstelling plaatsgevonden in de Kerkstraat. Deze telslang was geplaatst rond Kerkstraat 14. Hierin zie je afwijkende uitkomsten, die waarschijnlijk te maken hebben met locatie van de telslang. De PowerPoint met resultaten zoals we deze ontvangen hebben van Gemeente Oost Gelre zullen we binnenkort op onze website plaatsen.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze cijfers dan horen wij dat graag. Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar jullie ervaringen. Met het oog op de renovatie van de Kerkstraat in 2025 horen wij graag of jullie ervaringen overeen komen met de cijfers zoals ze gemeten zijn door de gemeente, zodat wij dit mee kunnen nemen in de voorbereidingen. Als je iets met ons wil delen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een reactie achter op de Facebook of Instagram pagina van Dorpsbelangen Harreveld.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Download hier de presentaties

Verkeerstellingen Kerkstraat Harreveld

 

Aanmelden


Als u zich wil aanmelden voor de nieuwsbrief, stuur dan een e-mail naar db@harreveld.nl